Nå ut med en spennende, optimalisert og funksjonell nettside

Design som kommuniserer

Vis hvem du er, hvor du er og hva du gjør

Det er slik at de fleste av oss undersøker ulike aktører før vi tar et bestemt valg, dette betyr at førsteinntrykk ofte er en avgjørende faktor for at kunder skal velge nettopp deg. Vi designer derfor produkter og nettsider ut i fra en grunntanke om hvilke målgrupper man retter seg mot- og budskapet man ønsker å få frem. Det er viktig å være imøtekommende og tydeliggjøre hvorfor akkurat du er en foretrukket leverandør blant andre på markedet.

Enkelt å redigere

Det skal ikke være slik at du må kontakte oss hver gang du ønsker å gjøre endringer på nettsiden. Det må være enkelt å administrere, redigere og legge ut informasjon på egenhånd uten support. Publiseringsplattformen vi benytter er en tilpasset WordPress-løsning som gir et velkjent og enkelt grensesnitt for egenproduksjon av innhold. Et premiss for dette valget er brukervennlighet og standardisering som gjør deg mer selvstendig.

Responsivt design – Mobiltilpasset

Vi lager profesjonelle og moderne nettsider basert på den nyeste teknologien tilgjengelig. I dag skjer hele 40 % av alle søk i Google fra mobile enheter som nettbrett og smarttelefoner, det er derfor en selvfølge for oss at nettsiden fungerer på tvers av enheter, brukere og nettlesere.

Markedsføring og SEO

Vi kan gi gode råd om markedsføring på nett og søkemotoroptimalisering av nettsider. Det er viktig at nettsiden blir funnet, men det er også viktig at det ikke koster mer enn man får igjen- og at man ikke kaster bort penger på dårlige løsninger. Dette krever dybdeanalyser av bruksmønster og konverteringer som markedsføringen gir, opp mot kostnader og gevinst. Slik kan man lage en markedsføringsplan med målbare effekter for trygg ekspansjon.

htmlcssjavawordpress-smaller
  • 5-fase prosess: oppstartsmøte, sitemap/research, designforslag
  • Utvikling av en profesjonell og brukervennlig nettside
  • Tilpassing av innhold (tekst og bilder)
  • Redaksjonell opplæring og lansering
  • Oppfølging med support

Noen kundereferanser